Anda mengalami masalah Lenguh Kaki, Sakit Lutut, Sakit Tumit, Keletihan dan Sakit Pinggang serta Sukar Tidur?

Adakah anda mengalami masalah berikut ?

  • Lenguh Kaki
  • Sakit Pinggang
  • Migrain
  • Tulang Rapuh / Osteoporosis
  • Pening Kepala
  • Senggugut
  • Sukar Tidur
  • Sakit Lutut
  • Kejang Kaki
  • Gusi Berdarah
  • Sakit Tumit
  • Sembelit
  • Tahan Sakit

Kami ada penyelesaiannya dengan Ostematrix Shaklee. Ostematrix mengandungi :

  • Kalsium (1000mg) – Sumber semulajadi yang berkonsentrasi dan mudah diserap.
  • Magnesium (400mg) – Bantu mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dan menguatkannnya.
  • Vitamin D (400IU) – Merangsangkan penyerapan kalsium
  • Boron – Bantu dalam metabolisme tulang.
  • Mangan, Tembaga dan Zink – Mengaktifkan enzim yang membantu dalam pembinaan kepadatan tulang.

Apakah manfaat yang akan anda peroleh jika amalkan Ostematrix?

  • Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
  • Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
  • Memulihkan kekejangan dan kebas-kebas
  • Meringankan stress
  • Menstabilkan tekanan darah
  • Melegakan sakit ketika haid
  • Membantu dalam masalah gastrik
  • Penting untuk pembekuan darah, menstabilkan transmisi impuls saraf dan merehatkan otot sewaktu kontraksi
  • Mengurangkan risiko praeklampsia
  • Membantu mengurangkan sakit belakang
  • Mengurangkan risiko osteoporosis
  • Membantu mengurangkan kebas dan sesemut
  • Membantu melegakan sembelit
  • Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
  • Membantu masalah kolestrol
  • Menggalakkan kulit yang cantik
  • Melegakan sakit-sakit sendi
  • Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Membantu melembutkan najis
  • Membantu mengatasi migrain
  • Membantu masalah buasir.

Mari zasss Testmoni Pengguna pula :

“Ambil ostematrix ni rasa lawas dan selesa sangat perut. Isteri saya pun dah tak kejang kaki lagi”  – Encik Mat

“Best la ostematrix ni. Akak masa nak bersalin hari tu, relax je. Macam kurang sakit berbanding anak-anak sebelum ni. Sampaikan nurse hairan. Dalam labor room tu sempatla dengar nurse-nurse puji akak relax macam tak bersalin. Pastu doktor pulak heran akak tak nak cucuk ubat tahan sakit. “You ni betul ke tak nak cucuk?” Haha” – Puan Fiza

“Saya minum ostematrix, ESP, Vita C. Mudah membuang, najis lembut. Kalau tak, 2-3 hari juga baru membuang. Sakit belakang sebelum ni pun, ada kurang sikit” – Puan Iza

“Tengok baby furqan, leher dia, kuat dan tegap. Alhamdulillah” – Puan Ain Rahman

“Ostematrix ni, saya kenal & mula makan masa nak dekat2 bersalin anak kedua. Masa tu selalu kejang kaki. Tidur malam memang tak selesa. Lepas consume ostematrix, alhamdulillah. Bangun pagi-pagi dah tak kejang. Suka sangat. Lepas tu kan, dah tak sembelit. Lepas bersalin pun xde masalah sembelit ni. Syookkkk oiii” – Puan Natrah

“Mak saya sakit-sakit bahu sampai ke jari-jemari belah kiri dalam 6 bulan lepas. Saya bagi ostematrix sebelum tidur malam, habis dalam sebotol lebih saya tanya balik, mak kata sakit kat jari-jemari dah hilang” – Puan Widad

“3-4 bulan lepas buat health check up, doktor cakap kalsium cukup. Petanda orang suka minum susu. Haha. Tergelak pulak. Padahal tak suka pun minum susu, ambil ostematrix ja” – Puan Nat

“Hari tu seminggu lepas bersalin, sakit gigi. Gigi depan goyang 2 batang. Sekarang gigi yang goyang tu, dah tak goyang dah!” – Puan Rina

beli-1-setpercuma-1-set-3

“Menuju Kehidupan Yang Lebih Sihat”

.

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: