Teh Tenaga Ekslusif

Rasa letih itu memang normal, tapi menjadi tidak normal apabila berterusan dalam keadaan letih. Anda setuju kan?

Masalah keletihan, penat dan kurang bertenaga ini boleh menjadi kronik dan meningkatkan risiko serangan penyakit jika dibiarkan tanpa ikhtiar untuk mencari penyelesaiannya.

Hati-hati ya teman-teman jikalau alami keletihan yang berterusan.

Di petang yang agak panas ni, Kak Tee kongsikan sejenis Teh Tenaga yang membantu memberi anda tenaga segera dan juga mengurangkan rasa letih dan mengantuk di siang hari.

Image result for cinch tea energy booster

Inilah Teh Tenaga yang dinamakan “Cinch Energy Tea Mix” keluaran khas dari Shaklee.

Teh putih, merah dan hijau Matcha (teh hijau premier untuk majlis keramaian di Jepun) dipetik dengan berhati-hati dan diadun untuk menghasilkan minuman yang sungguh menyihatkan ini.

Ia merangsang tenaga secara semula jadi, meningkatkan kesihatan dan menenteramkan minda. Best kan? Ya, inilah Cinch Tea yang Kak Tee maksudnya pagi tadi saat sarapan Kak Tee ambil sehingga sekarang masih segar terasa tau.

Apakah ciri-ciri istimewa yang ada pada Teh Tenaga ni ? Jom zasss,

  • Bertindak dengan cara yang selamat untuk menambahkan tenaga semula jadi. Enak diminum panas atau sejuk
  • Juga mengandungi taurina, yang telah dikaji secara meluas dan terbukti berkesan untuk meningkatkan kecerdasan, tenaga dan stamina
  • Paket kecil yang ringkas dan mudah disediakan
  • Alternatif yang sempurna kepada snek manis dan kopi untuk mengangkat tenaga cepat
  • Ramuan T-Lift® eksklusif daripada teh hijau, putih dan merah
  • Bebas gluten; tiada perisa, pewarna atau pemanis tiruan

Jom baca fungsi Ekslusif T-Lift yakni campuran Teh yang terdapat di dalam Teh Tenaga Shaklee ni :

Image result for matcha green tea powder

1. Matcha Green Tea Powder disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrient yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

Image result for red tea extract 2. Red Tea Extract salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol yakni pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang dari merebak.

Image result for white tea extract

3. White Tea Extract juga dikenali sebagai teh hijau muda dengan mempunyai kandungan antioksidan yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

Image result for rooibos red tea extract africa

4. Rooibos Red Tea Extract merupakan tumbuhan unik yang berasal di Afrika Selatan. Ia kaya dengan sebatian polifenol-antioksidan.

Macammana nak sediakan Teh Tenaga ni?

  1. Cara paling mudah ialah, campurkan 1 stik Cinch Energy Tea Mix Shaklee ke dalam 6-8oz air panas ataupun sejuk (mengikut citarasa anda), kacau hingga sebati dan di minum!
  2. Bagi yang tidak suka rasa plain Cinch Tea, boleh campurkan sesudu teh madu ke dalam Cinch Tea, untuk sedikit kemanisan dan mendapat tambahan khasiat dari madu.
  3. Bagi yang suka rasa masam, mahupun penggemar teh-O ais limau, boleh campurkan sesudu teh madu dan perahan lemon. Tambahkan beberapa ketul ais, untuk mendapatkan kenikmatan minum Iced Lemon Tea!

Siapa yang boleh amalkan Teh Tenaga Shaklee ni ?

Sesiapa sahaja yang selalu mengalami masalah letih, mengantuk di tempat kerja, surirumah yang selalu tidur sebab rasa mengantuk tak hilang, lelaki yang kerja di tempat yang terik dan sesiapa saja yang nak ikhtiar untuk atasi keletihan melampau mahupun yang tak melampau.

Akhir sekali, mari Kak Tee kongsikan beberapa testimoni dari mereka-mereka yang dah cuba Teh Tenaga ni. Jom zass lagi :-

testimoni cinch tea

Image result for testimoni cinch tea shaklee

Image result for testimoni cinch tea shaklee

Image result for testimoni cinch tea shaklee

Kepada anda semua yang selalu letih, selalu mengantuk, selalu rasa nak tidur, selalu rasa malas je. Ikhtiar terbaik dan menyihatkan ialah dengan pengambilan Teh Tenaga ni. Anda mesti cuba keberkesanan Teh Tenaga ni.

Nak buat belian secara online, boleh klik link di bawah ataupun, boleh terus hubungi Kak Tee untuk konsultasi tentang penyakit yang anda alami. Cadangan supplemen terbaik untuk anda pasti Kak Tee berikan yang bersesuaian mengikut keadaan. In Shaa Allah.

Image result for Beli sekarang shaklee

beli-1-setpercuma-1-set-3

“Menuju kehidupan yang lebih sihat”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: